Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
Çekme Helva, Pişmaniye, Lokum ve Cezerye üretimimizde; mevcut kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hareket ederek yüksek kalite, müşteri memnuniyeti, insan, ürün ve tesis açısından sağlıklı ve güvenli ürün ve hizmetler sunmayı öncelikli ilke edinmek.
ISO 9001 ve ISO 22000 gereklerine uygunluğu en üst seviyede tutarak üretim yapmak.
Eğitimli personelle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak.
Gücünü, verdiği hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinden alan bir kuruluş olarak
sektördeki gelişmeleri takip ederek, gelişmek ve sürekli büyümeyi sağlamak.
Üretim ve sunumlarda gıda güvenliği zincirine bağlı olarak Türk Gıda Kodeksi'ne uygun, güvenli ve sağlıklı üretim yaparak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak.
Kalite, insan sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal ve teknolojik gelişmeleri takip ederek kendini sürekli yenilemek.
Kazandığımız değerleri çalışanlarımızla, müşterilerinizle, tedarikçilerimizle ve toplumla paylaşmak.
Kalite, hijyen, sağlık ve güvenlikle ilgili yaptığımız çalışmaları sürekli gözden geçirerek eğitim, toplantı ve bilinçlendirme çalışmaları ile personelimizi ve tedarikçilerimizi bilinçlendirmek.
Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemimizi sürekli gözden geçirmek ve iyileştirmek için kuruluş olarak yenilediğimiz hedeflerimizle en yüksek performans ve güç ile sektörümüzde öncü kuruluş olmak.